Aandacht voor de ontwikkeling van de medewerker binnen de organisatie maakt het verschil. Door goed te luisteren naar de medewerker en hem of haar de ruimte zich te ontwikkelen, maakt dat iemand graag voor de betreffende organisatie blijft werken.

 

Een begeleidingstraject uitgevoerd door BGJH start doorgaans met het afnemen van de DISC, mogelijk gecombineerd met de onderdelen Denkstijlen en Drijfveren. De uitkomsten van deze persoonlijkheidsanalyse vormen het vertrekpunt voor verdere ontwikkeling van de deelnemer en/of het team.

De DISC werkt met de kleuren rood, geel, groen en blauw, gecombineerd met persoonlijke grafieken welke ieders unieke gedragskenmerken weergeven. Wat zijn ieders kwaliteiten en hoe kun je deze op een krachtige wijze inzetten en combineren binnen een team. 

 

Door jarenlange ervaring heb ik ervaren dat iedere deelnemer enorm blij verrast is door het realisme en herkenbaarheid van de individuele DISC rapportage. Om deze bewustwording om te zetten in positieve verandering of doelstellingen is het van belang het traject te vervolgen met concrete opdrachten en coaching.

 

Wil je eens vrijblijvend van gedachten wisselen? Heel graag!

Mail mij op b.rutten@bgjh.nl of bel 06-20 58 90 37 voor het maken van een afspraak.

 

Hartelijke groet, Bouwien

Referentie projecten

In opdracht van Kaeser Nederland als HR adviseur en coach trekker van een intern veranderingstraject binnen de organisatie. Een veranderingstraject met als doel de communicatie en onderlinge samenwerking naar een nog hoger plan te halen. Ook in dit traject speelt de DISC persoonlijkheidsanalyse een belangrijke rol. Als basis voor het Management Team: wat is ieders persoonlijkheidsstijl en hoe kun je als team groeien en ontwikkelen. Maar ook voor alle medewerkers van Kaeser Nederland: ken je collega!


In opdracht van Geas Energiewacht in Enschede heeft BGJH het onderdeel DISC, Denkstijlen en Drijfveren mogen verzorgen in een Young Professionals traject binnen de Geas. Dit als basis voor persoonlijke ontwikkeling en samenwerking.  

Een prachtige opdracht met een zeer enthousiast en gedreven Young Professionals team!

In samenwerking met het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft BGJH Business Coaching Result een ESF project "Sociale Innovatie" bij opdrachtgever Löwik Installatietechniek uitgevoerd. 

 

Gedurende een driekwart jaar zijn alle medewerkers van Löwik Installatietechniek (110)  door de adviseurs van BGJH Business Coaching Result getraind op een aantal kernvaardigheden waaronder Verantwoordelijkheid, Communicatie en Samenwerking. 

 

Voor meer referenties klik hier.